sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 01: Vandaag start ik een blogpost van HOOP en POSITIEVE VERANDERING.

“Yesterday is gone. Tomorrow has not yet come. We have only today. Let us begin.”
Auteur: Moeder Theresa

De wereld is voor iedereen veranderd sinds Covid-19. Het wordt nooit meer zoals vroeger. Ik hoop dat we ons allemaal zullen aanpassen aan het "nieuwe "normaal".

Als je naar het nieuws kijkt, word je meegesleept in een negatieve spiraal. "Hoe bloederiger hoe meer aandacht het krijgt". Dus ik kijk niet meer naar het nieuws en ik volg alleen nog wetenschappelijke onderzoeken.

In plaats van me te concentreren op alle negatieve zaken die ons overkomen, wil ik een boodschap van hoop brengen. Ik hoop dat we met creatieve oplossingen en nieuwe technologische uitvindingen zullen komen zodat we een gelukkig leven kunnen leiden in deze nieuwe wereld.

Elke dag breng ik 1 onderwerp waar mensen positieve creatieve oplossingen brengen voor onze nieuwe wereld.

Je kunt elke dag deze blogpost volgen via mijn LinkedIn pagina.