sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 25: Centrale real-time monitoring van honderden patiënten geeft verpleegkundigen Superkrachten voor 21 € per patiënt.

PROBLEEM: In het IC in ziekenhuizen hebben ze de apparatuur om de meest kritische patiënten te monitoren. Maar er worden duizenden geïnfecteerde mensen gecontroleerd in niet-intensieve kamers. Dit zijn gevallen die niet ernstig genoeg zijn om op de intensive care te worden opgenomen, maar als hun toestand verslechtert, moeten ze daarheen worden verplaatst. Verpleegkundigen werken de klok rond om ze vele malen per dag te helpen en te controleren. Het bewaken van de vitale functies van een patiënt duurt ongeveer 5 minuten voor een verpleegster.

OPLOSSING: Team Discover heeft een oplossing bedacht om verpleegkundigen superkrachten te geven, door nu 100 controles uit te kunnen voeren in plaats van 1 in het verleden. Dit alles terwijl ze ver van de patiënt verwijderd zijn, zonder risico te lopen. Hun oplossing maakt een zeer schaalbaar patiëntbewakingssysteem mogelijk dat lichamelijk contact tussen verpleegkundigen en patiënten minimaliseert. In plaats van af en toe patiënten te bezoeken, meet het apparaat in realtime essentiële parameters en uploadt het de gegevens van elke patiënt naar een centraal dashboard. Deze oplossing kost 21 € per patiënt.

MIJN ZORGEN:
- Denk je dat deze oplossing verpleegkundigen zal helpen?
- Wat zijn de valkuilen van deze oplossing?

Meer informatie:
Youtube
Devpost-EUvsVirus

Originele Engelstalige LinkedIn Post:
Discover-euvsvirus-health-life-activity