sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 36: Om te weten of u virusvrij bent, heeft u een ultrahygiënische thermometer nodig met niet-invasieve metingen: Withings Thermo.

Essentiële tool: Toen de Withings Thermo in 2016 werd aangekondigd, wachtte ik in de rij om hem te kopen omdat ik het super belangrijk vond dat je je temperatuur kon meten zonder fysiek contact met de huid van een zieke persoon. Je neemt alleen je temperatuur op als je je ziek voelt. Als je griep hebt, wil je geen fysiek contact met de thermometer. Mijn vrienden noemden me toen gek dat ik wel 100 euro wilde betalen voor een thermometer. De voordelen van “Thermo” zagen ze niet. De afgelopen 4 jaar heb ik een paar keer per jaar mijn temperatuur gemeten. Vandaag meet ik het 's morgens en' s avonds om er zeker van te zijn dat ik virusvrij ben. Ik vind het heel gemakkelijk om dit te doen. Je kunt het lezen op het scherm van "Thermo", maar wat nog belangrijker is, het schrijft in de Withings en Apple gezondheidsapp op mijn iPhone. Ik kan alle metingen van de afgelopen 4 jaar zien. Je kunt 8 profielen aanmaken en dus ook perfect als je veel kinderen hebt of in een klein bedrijf.

REFLECT:
- Meet je elke dag je temperatuur?
- Hoe meet je je temperatuur?

INFO:
Youtube
Youtube
Withings
Withings.com/be/en/thermo/shop

Originele Engelstalige LinkedIn Post:
Smart-temporal-thermometer-activity