sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 39: Een nieuwe oplossing die zal helpen evenementenlocaties, winkelcentra en kantoren te heropenen, is gebaseerd op AI-video.

Crowdcontrol is gebaseerd op Crowd-telling. Vanwege de coronavirus-pandemic is het belangrijker dan ooit om het aantal bezoekers, hun afstanden en dichtheidsinformatie te tellen. Het schatten van het aantal kaarten en de dichtheid op basis van publieksbeelden is essentieel voor het heropenen van evenementvenues, shoppingcenters, kantoren met respect voor socialdistance. De taak van het tellen van mensen en het schatten van dichtheidskaarten zit vol met vele uitdagingen. (PDF-link hieronder).

De nieuwe privacyprotection AI-video-oplossing van Top Data Science kan het aantal bezoekers, hun afstanden en densiteitsinformatie bepalen op evenementenlocaties, winkelcentra, kantoren en openbare plaatsen op basis van bestaande camerabeelden. Top Data Science helpt bij het heropenen van een evenementvenue in Tokyo. Traditionele beeld- en gezichtsherkenningstechnieken gebruiken op detectie gebaseerde benaderingen voor het identificeren van mensen. Deze oplossing van Top Data Science gebruikt leervoorspellingen van beeld naar beeld, waardoor privacy wordt gegarandeerd.

REFLECT:
- Welke tools gebruik je om het aantal mensen in een openbare ruimte te analyseren?

READ:
Top-data-science_socialdistancing-computervision-ai-activity
ArxivLabs
ArxivLabs
A company from Finland : Topdatascience

Originele Engelstalige LinkedIn Post:
Socialdistancing-computervision-ai-activity