sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 43: FreeStylus is een hygiënische stylus voor Touchscreens.

Als u meer dan 50 Euro wil betalen werkt contactloos betalen niet. U uw code met uw vingers invoeren. U latex handschoenen en een desinfecterende gel gebruiken. Maar als u het scherm liever niet aanraakt is er een betere oplossing.

Touch-technologie is overal. Elke dag hebben we er interactie mee in een of andere vorm. De betaallezer in de kassa, de lift, de self-checkout kiosk, ... We raken elke dag technologie aan.

We hebben een oplossing nodig die effectiever en verstandiger is dan plakfolie op onze betalingslezers. De wereld heeft een oplossing nodig die efficiënter is dan het gebruik van personeel om oppervlakken na elke klant te reinigen. We hebben een oplossing nodig die hygiënischer en begrijpelijker is voor het publiek dan een verlichtingsarmatuur die beperkt is in het reinigen van oppervlakken die het licht kan bereiken. FreeStylus is eenmalig te gebruiken, een milieuvriendelijke stylus die wordt geleverd via een aanraakvrije dispenser en kan worden gebruikt als een hygiënische vervanging voor uw vinger bij gebruik van Touchscreens in openbare plaatsen.

Lees:
Linked-In
Freestylus