sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 49: ViroSafe gebruikt UV-C straling om voorwerpen binnen enkele minuten te desinfecteren.

Kiemdodende ultraviolette straling (UVGI) gebruikt UV-C-licht om micro-organismen te doden of te inactiveren door nucleïnezuren te vernietigen en hun DNA te verstoren. Hierdoor kunnen ze geen cellulaire activiteiten uitvoeren en wordt vermenigvuldiging voorkomen. Het gebruik van UV-desinfectierobots is sterk gestegen en UV licht wordt nu gebruikt om openbare plaatsen in grote steden te desinfecteren. Maar hoe desinfecteren we boodschappen, gsm's, tablets, kranten, contant geld, pakjes?

ViroSafe is een desinfecterende elektronische toestel met ene inhoud van 28 liter gebaseerd op UVC-technologie. ViroSafe maakt het mogelijk om wat in het toestel past binnen enkele minuten te steriliseren! De vormfactor en het ontwerp van ViroSafe maken het product geschikt voor winkels en kantoren. ViroSafe doodt 99,99% van de bacteriën en virussen, inclusief het coronavirus, van het oppervlak van voorwerpen binnen 10 minuten.

Het apparaat wordt geleverd met een veiligheidsdeursensor die het apparaat onmiddellijk uitschakeld als de deur wordt geopend. Het apparaat is gemaakt van stralingsbestendig glas, wat resulteert in nul UV-straling buiten het apparaat. Het apparaat is absoluut veilig en beschermt je tegen het UV-licht.

Lees:
Virosafelabs