sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 56: Gebruikt u UVC-robots om ruimtes milieuvriendelijk te desinfecteren en bacteriën en virussen te doden?

VC-desinfectie maakt gebruik van groene reinigingsmethoden die vrij zijn van chemicaliën. UVC-desinfectierobots vernietigen de DNA-structuur van virussen en bacteriën met UV-lichtemitterende diodes (LED's). De UV-leds bevatten geen kwik.

Met een golflengte van 222 of 254 nanometer doodt de robot bacteriën in openbare ruimtes, zoals ziekenhuizen, kantoorruimtes, scholen, luchthavens. De UVC-desinfectierobot is ontworpen om de kamer dagelijks schoon te maken en menselijke fouten te elimineren. De robot werkt in een halfautomatische modus met ingebouwde ultraviolette (UV) lampen en desinfecteert kamers en oppervlakken. De ingebouwde bewegingssensoren schakelen het licht uit wanneer mensen de kamer binnenkomen om de mogelijke impact op de menselijke gezondheid te verminderen.

Een cloudgebaseerd waarschuwings- en rapportagesysteem met een app levert flexibel ontworpen desinfectierapporten. Een wielbasisrobot met motor ontwerpt een route volgens een digitale kaart en plant automatisch desinfectie. Dit sluit de noodzaak uit om de robot handmatig over meerdere gebieden te verplaatsen. Remote start via een app dus dat is geen risico voor de operator.

De UVC-desinfectierobots hebben een oppervlaktebereik van 360 graden en een snelheid van 5,4 km / u. Het verbindt draadloos via Wi-Fi. De desinfectie kan met geweld worden gestopt via een noodknop. De batterij is in 3 uur volledig opgeladen. Hij weegt 19 kg.

De UVC-robot verzamelt informatie over desinfectiereizen, batterijniveau en totale gebruikstijd en stuurt meldingen om u te helpen bij het tijdig onderhoud van systeemonderdelen.

Altoros.com