sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 57: TruClean-400 is een draagbaar UV-C-desinfectieapparaat om COVID-19 te stoppen

UVFAB's TruClean-400 is een licht en draagbaar apparaat dat is gebouwd voor ruimtes die geen constante blootstelling aan UVC-licht nodig hebben. TruClean-400 UV-sterilisator elimineert microbiële besmetting in laboratoria, ziekenhuizen en voedselverwerkende fabrieken. UV-C-licht bij 253,7 nm kan snel vele bacteriën, pathogenen, schimmels en virussen inactiveren en vernietigen.

De High Output UV-lamp zendt ultraviolet licht met hoge intensiteit uit en daarom moeten de juiste veiligheidsmaatregelen worden genomen zodat personen niet per ongeluk worden blootgesteld aan UV. TruClean-400 moet worden gebruikt met handschoenen en een meegeleverde UV-veiligheidsbril. Het niet respecteren van de juiste veiligheidsmaatregelen kan leiden tot huidkanker en cataract.

UV-desinfectie is een betrouwbaar, milieuvriendelijk, chemicaliënvrij systeem dat 253,7 nm ultraviolette kiemdodende straling (UVGI) gebruikt om micro-organismen, schimmels en virussen op plastic, roestvrijstalen en kartonnen oppervlakken te deactiveren.

Met de TruCleanTM draagbare UV-reiniger kunt u de verspreiding van besmettelijke micro-organismen op N95-maskers, gelaatsschermen, handschoenen, jassen en zeer gevoelige oppervlakken proactief stoppen.

De UV-C-straling wordt geabsorbeerd door het DNA, vernietigt de structuur ervan en deactiveert levende cellen. Micro-organismen zoals virussen, bacteriën, pathogenen, schimmelsporen, gisten en schimmels worden binnen enkele seconden onschadelijk gemaakt wanneer ze worden blootgesteld aan UV-straling. Bovendien kunnen micro-organismen niet resistent worden tegen UV-straling zoals bij antibiotica.

UVFAB heeft meer dan 20 jaar ervaring in ultraviolette technologie door het bieden van UV-desinfectieoplossingen. Het in Californië gevestigde bedrijf uit de VS streeft ernaar kiemdodende UV-systemen van de hoogste kwaliteit te leveren. UVFAB-producten worden ontworpen en vervaardigd in de Verenigde Staten. TruClean draagbare UV-desinfectiesystemen worden geleverd met een standaardgarantie van 2 jaar.

Uvfab.com
Uvfab-releases-handheld-uv-c-disinfection-devices
Handheld-uv-disinfection-system-truclean400