sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 62: Waarom is de Clearwin Escalator Handrail UV Led Sterilizer niet op alle roltrappen ter wereld geïnstalleerd?

De leuningen van roltrappen en rolpaden op luchthavens, winkelcentra, ziekenhuizen en kantoren worden dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. De leuningen zijn zeer kwetsbaar voor infectie door virussen en bacteriën doordat de leuningen in aanraking komen met de handen van al die mensen. Er zijn geen andere redelijke maatregelen voor desinfectie beschikbaar dan het twee tot drie keer per dag de leuningen met doeken en desinfectie product te kuisen. Dit is de reden waarom mensen die zich bewust zijn van de hygiëneproblemen, ervoor kiezen om de leuningen niet vast te houden. Deze mensen lopen het risico het evenwicht op roltrappen te verliezen, wat een groot veiligheidsrisico met zich meebrengt.

De Clearwin Handrail UV Led Sterilisator is een reinigingssysteem dat de leuningen van roltrappen continu kan desinfecteren terwijl ze in gebruik zijn. Het is eenvoudig te installeren en heeft lage onderhoudskosten. De Handrail UV LED-sterilisator verwijdert 99,99% van de bacteriën op het oppervlak van een leuning net voordat een passagier zijn of haar hand op het handvat legt. De sterilisator wordt op het voorste deel van de leuning geïnstalleerd en schiet UV-stralen op het handvat dat door dit punt gaat. Het product blokkeert elke infectiebron, ook Covid-19, van verspreiding door het DNA van ziektekiemen volledig te vernietigen via UV-LED-licht met een golflengte van 278 nanometer. De levensduur van de UV-lamp is 10.000 uur.

Een van de grote voordelen van de sterilisator is dat het een draadloos apparaat is zonder stroomtoevoer. Er zijn geen elektriciteitskosten voor dit product, omdat de werking ervan afhankelijk is van zelf-elektriciteitsopwekking met behulp van de energie van de beweging van de leuning.

Het product is uitgebracht op 14 juli 2017 en is beschermd door een patent en heeft CE-certificering.

Youtube.com
Clearwin.altitudesystemsco.com

Originele LinkedIn Post