sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 63: Je hoeft niet langer bang te zijn om Covid-19 te krijgen als je het toetsenbord van de geldautomaat van je bank aanraakt.

Gebruik je een FreeStylus of een Ear stick wanneer je het toetsenbord van de geldautomaat van je bank moet aanraken? Genmega, een geldautomaatfabrikant, heeft een UV-lichtreinigingsoplossing voor bedieningspanelen gebouwd die de verspreiding van besmettelijke ziekten zal helpen bestrijden en gebruikers zal verzekeren dat de geldautomaat die ze gebruiken veilig is.

Genmega VScan is een gemotoriseerde UV-C-toetsenbordreinigingsoplossing die tot 99 procent van de virussen en bacteriën in één keer automatisch doodt. Tien seconden na elke transactie desinfecteert VscanTM automatisch het oppervlak van het toetsenbord dat gebruikers aanraken om de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan. Met behulp van een reeks UV-C-lampen via een proces dat gebruikers niet blootstelt aan UV licht, steriliseert Vscan het toetsenbord. VscanTM beschermt gebruikers ook tegen bewegende delen via een koppelgevoelig mechanisme dat het proces stopt en herstart als er een onderbreking of blokkering optreedt.

Youtube.com
Genmega.com

Originele LinkedIn Post