sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 65: Violet Defense helpt Siemens met een desinfectieoplossing voor vliegtuigcabines

Siemens Smart Infrastructure biedt een effectieve manier om vliegtuigcabines of gebouwen te desinfecteren. De apparatuur maakt gebruik van UV-technologie die is ontwikkeld door Violet Defense. De UVlight van Violet Defense doodt bacteriën, virussen en covid19. De gepulseerde Xenon-technologie die wordt gebruikt in de apparatuur die door Siemens wordt aangeboden, levert een breed spectrum van UVC, UV-B, UV-A en violetblauw licht dat snel ziektekiemen zal doden. 
Aangezien UVlight de menselijke huid en ogen kan beschadigen, beschikt het apparaat over een veiligheidsmechanisme, wat betekent dat het alleen kan worden geactiveerd als er niemand in de te behandelen ruimte is.

UV-licht heeft alleen invloed op ziekteverwekkers die zich in een directe gezichtslijn bevinden, en daarom biedt de oplossing van Siemens het gebruik van meerdere overlappende lampen om een optimaal impactniveau in de cabine of te desinfecteren ruimte te bereiken. Met behulp van reflecterende materialen kan het indirecte bereik onder vliegtuigstoelen worden bekomen .

Aviationindustrynewscentral.com

Originele LinkedIn Post