sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 66: Hoe u de lucht in uw kantoor reinigt voor Covid-19 aerosols

Hoe u de lucht in uw kantoor reinigt voor Covid-19 aerosols Er zijn aanzienlijke aanwijzingen dat COVID-19 wordt overgedragen door het inademen van microscopisch kleine druppeltjes in de lucht (aerosols). Een aerosol is een brok kleine vloeibare of vaste deeltjes die in de lucht zweven. Wanneer een persoon hoest, praat of ademt, blaast hij ergens tussen de 900 en 300.000 vloeibare deeltjes uit zijn mond. Deze deeltjes variëren in grootte van microscopisch tot de grootte van een korrel fijn strandzand. De grootte van de deeltjes en de luchtstromen beïnvloeden hoe lang ze in de lucht blijven en dat kan een paar minuten tot acht uur duren.

Buiten is er een klein risico op infectie als je de sociale afstand respecteert. Binnenshuis is het een veel groter risico en is sociale afstand alleen niet voldoende.

Het UV-C LED-systeem PearlAero zorgt voor luchtdesinfectie door nauwkeurige UV-desinfectie en een innovatief LED-reactorontwerp. PearlAero Micro is 's werelds kleinste UV-desinfectiesysteem voor luchtbehandeling. De PearlAero Micro biedt desinfectie door middel van UV-C LED's en een gepatenteerd stroomcelontwerp. PearlAero Micro is ontworpen om te worden geïntegreerd in point-of-use systemen en processen.

HEPA-filters bieden 99,97% filtratie met deeltjes en organismen groter dan 0,3 micron. Het UV-C LED-licht dat in de PearlAero wordt gebruikt, inactiveert ziekteverwekkers, ongeacht hun grootte. Golflengteselectie en op maat gemaakte UV-C LED-arraystructuren zorgen voor gerichte inactivering van specifieke pathogenen. Koppeling van HEPA-filtersystemen met de PearlAero als extra behandelingsstap zorgt voor echte infectiecontrole en gezonde en propere lucht.

Aquisense.com

Originele LinkedIn Post