sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 67: We moeten een UV-luchtcirculatiesysteem + luchtbevochtiger installeren in onze huizen en kantoren om ons voor te bereiden op de volgende pandemie.

Binnen zijn "aërosolen" het gevaarlijkst voor de verspreiding van Covid-19. Vandaag is de beste bescherming een gezichtsmasker met FFP2- of FFP3-bescherming. Voor de toekomst zijn er twee dingen belangrijk. Ten eerste moeten we de relatieve luchtvochtigheid in gebouwen tussen de 40 en 60% houden en daarvoor moet je een goede luchtbevochtiger installeren. Ten tweede moet je een goed ventilatiesysteem installeren. Lees hieronder wat Dr. Stephanie Taylor te zeggen heeft over vochtigheid en ventilatie.

Het installeren van een BioWall van Sanuvox in het ventilatiekanaal zorgt voor maximale desinfectie door langdurige blootstelling van de bio-contaminanten aan krachtige UVC. De schakelkast is voorzien van droge contacten voor BMS. De UV Bio-Wall biedt een "barrièrewand" van UV-energie die biologische en chemische verontreinigingen die er doorheen gaan, vernietigt. Elke Bio-Wall heeft 5 High Intensity 19 mm Pure Fused Quartz-lampen, die zijn gemonteerd op aluminium geanodiseerde parabolische reflectoren die 360 graden dekken met kiemdodende straling. De Bio-Wall wordt parallel aan de luchtstroom gemonteerd om de contacttijd van de verontreiniging met de UV-energie te maximaliseren. Biowall is getest door The EPA & USA The National Homeland Security Research Center.

Youtube
Sanuvox.com
Another coronavirus conversation with dr stephanie taylor

Originele LinkedIn Post