sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 68: Op 1 juli veranderen de regels en daarvoor hebben we 1,5 m Crowdmanagement en MyDistance nodig

Het goede nieuws is dat Covid-19 onder controle is, maar het slechte nieuws is dat het niet het land uit is. Daarom moeten we de hygiënevoorschriften respecteren en, nog belangrijker, de veiligheidsafstand respecteren. Er zijn meer regels en dat is waarom als ik de links naar de officiële website hieronder heb geplaatst.

Daylight Health & Safety is al 29 jaar gespecialiseerd in Crowdmanagement, Health en Safety en wij kunnen u helpen met alle nieuwe regels.

MyDistance is een Daylight-apparaat waarmee mensen hun gedrag kunnen aanpassen om een veilige persoonlijke afstand te bewaren.

Winkelstraten in de 1,5 meter lange samenleving kunnen tot 15 à 20% van hun capaciteit gebruiken. Daylight Led Displays bij de ingangen van de belangrijkste winkelstraten kunnen de openbare stromen regelen als onderdeel van een totaalplan met inzicht in drukte, wachtrijen en sociale afstand.

Hygiëne zal een essentieel hulpmiddel zijn in deze nieuwe wereld. We hebben een volledig spectrum aan UV-lichtoplossingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Crowdmanagement
Belgie: Vanaf 1 juli gaat fase 4 van de afbouw
Nederland: Per 1 juli 15 meter blijft norm

Originele LinkedIn Post