sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 72: MyDistance is een Daylight toestel om mensen te helpen hun gedrag aan te passen zodat ze een veilige persoonlijke afstand bewaren.

We moeten allemaal wennen aan de 1,5 meter lange samenleving. We moeten onze sociale normen veranderen. Het is duidelijk dat het voor mensen moeilijk is om hun gewoontes en gedrag aan te passen. Om deze uitdagingen aan te gaan, heeft Daylight een reeks nieuwe toestellen onder de naam “MyDistance” ontwikkeld om mensen te helpen een veilige persoonlijke afstand te bewaren.

De 3 grootste voordelen zijn:
- 100% privacy
- Geen abonnementskosten
- Geen netwerkinfrastructuur

MyDistance geeft een geluidsalarm wanneer een andere drager binnen 2 meter (instelbaar) wordt gedetecteerd, en adviseert beide dragers om hun afstand te controleren en te vergroten. MyDistance kan zowel binnen als buiten worden ingezet.

We hebben 5 verschillende versies gemaakt van MyDistance zodat we een oplossing hebben voor iedereen. MyDistance Basic is een standalone product dat u NIET kan combineren met de 4 andere modellen. MyDistance Office, Multi, Watch en Light werken perfect samen met elkaar.

Stuur mij een bericht via LinkedIn als je MyDistance gratis wilt testen.

Originele LinkedIn Post