sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 82: myPORT public zorgt ervoor dat je de liftknoppen niet moet aanraken voor Covid-19

Ben je ook bang om de knoppen van de lift aan te raken?

Schindler heeft een oplossing die Covid-19-proof is. myPORT public maakt het voor alle bezoekers mogelijk om veilig door Schindler PORT en met myPORT uitgeruste gebouwen te verplaatsen en alleen hun telefoon of persoonlijke toegangskaart aan te raken.

Een nieuwe myPORT-functie is beschikbaar voor alle gebruikers in elk gebouw met voor PORT geschikte liften. Met de gedownloade app op de kunnen gebruikers eenvoudig de liftterminal naderen en zodra ze dichtbij genoeg zijn, zal de app de bestemmingsverdiepingslijst weergeven. myPORT public is gratis beschikbaar in de App Store.

Het beheer van het juiste aantal passagiers per lift is heel eenvoudig met PORT Technology. Liften uitgerust met PORT zijn zeer flexibel en het systeem kan worden ingesteld om een maximum aantal passagiers aan elke lift toe te wijzen. Ter ondersteuning van de sociale distance maatregelen kan het PORT-systeem bijvoorbeeld worden gebruikt om meer liftruimte per persoon te voorzien of om de tijd te verlengen dat liftdeuren open blijven om de liftcabine tussen de stops uit te luchten.

Hoe het werkt

Originele LinkedIn Post