sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

BLOG 85: Kan een COVID-19 SafeZone-certificaat uw verkoop verhogen en het vertrouwen van uw klanten en werknemers terugwinnen?

Na de beslissing dat we allemaal een masker moeten dragen, voelde ik me opgelucht. Als we dat combineren met tools als Savitas QR, MyDistance en de algemene hygiënische regels, hoop ik dat we in september in België virusvrij kunnen zijn. Maar alleen als we de grenzen sluiten en alle vluchten verbieden. Ga op vakantie in eigen land. Ik ben bang dat alle inspanningen die iedereen de afgelopen maanden heeft gedaan voor niets zullen zijn als toeristen die naar andere landen gaan Covid-19 terugbrengen naar België.

Vinçotte heeft een oplossing en creëerde een officieel Belgisch certificaat voor bedrijven: COVID-19 SafeZone. “COVID-controleurs” screenen bedrijven om te zien of ze de nodige Covid-19-maatregelen en -procedures hebben geïmplementeerd om de veiligheid van werknemers, klanten en leveranciers te waarborgen.

Bedrijven die slagen voor de audit ontvangen een officieel COVID-veilig certificaat.

Bedrijven moeten echt kunnen aantonen dat ze lessen hebben getrokken uit de corona-crisis. Ze moeten voorbereid zijn op de volgende pieken van Covid-19. Vinçotte wil dat bevestigen met een officieel certificaat.

Originele LinkedIn Post