sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

Noodmeldingsysteem voor Universiteiten en scholen

Als elke minuut telt dan moet de alarmboodschap snel en effectief kunnen verspreid worden. De boodschap moet opvallen en duidelijk leesbaar zijn. De studenten of leerlingen moeten onmiddellijk en op een betrouwbare manier geïnformeerd worden. 

Daylight heeft meer dan 30 jaar ervaring in alarmmeldingen in fabrieken en op grote evenementen. Daylight “Mass Notification” Led Displays zorgen ervoor dat in alle gebouwen, in de gangen, in de gemeenschappelijke ruimtes, op de speelplaats en dus op de hele campus de alarmboodschap duidelijk leesbaar is. 

Een sirene is een zeer goed eerste alarm. Maar dit geeft veel te weinig info. Dit moet aangevuld worden met visuele informatie via Daylight “Mass Notification” Led Displays.
U kunt ook overwegen om een Emergency Mass Notification System-software te gebruiken en een upgrade van een van onze Industrie Partners zoals Honeywell, Siemens, Singlewire, Syn-Apps of Layered Solutions weergegeven. Deze softwareprogramma’s zijn schaalbaar, en kunnen kritieke waarschuwingen in de vorm van audio-, tekst- en afbeeldingsbestanden computers, telefoons, omroepinstallaties en mobiele telefoons.

Vind je niet waar je naar op zoek bent?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij denken graag met u mee.
Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag verder.
Contact informatie