sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

Masterclock NTP LED KLOKKEN

Hoe maak ik mijn keuze?

De keuze wordt bepaald door de kijkafstand, de locatie, de kleur van de cijfers en de weergave van uren, minuten, seconden, datum, dag van de week, wereldklok, ..... Door na te denken over de volgende vragen kunt u eenvoudig de juiste keuze maken uit ons gamma van honderden verschillende modellen Daylight Led Klokken.

1.1. Wordt de Led Klok binnen, aan het raam of buiten opgesteld?
1.2. Op welke afstand bevindt zich het publiek dat de klok zal lezen?
1.3. Welke info zal er getoond worden?
Lees verder

1.1. Wordt de klok binnen, aan het raam of buiten opgesteld?

Masterclock klokken kunnen alleen maar binnen opgesteld worden. Masterclock klokken zijn NIET beschikbaar in een behuizing voor buitenopstelling en zijn ook niet leesbaar in volle zonlicht. 

Voor buiten en raamopstelling gebruiken we Daylight Led Displays als klok. Daylight Led Displays voor buitenopstelling moeten aan alle weersomstandigheden (wind, zon, regen, sneeuw, hagel, …) kunnen weerstaan. ’s Nachts moeten ze gedimd worden en in het volle zonlicht moeten ze onder een brede kijkhoek leesbaar zijn. De reeksen die voor buitenopstelling in aanmerking komen zijn de A8 en de Streetsmart.
  
Voor raamopstelling is de lichtintensiteit het belangrijkste verschil met de Daylight Led Displays voor binnenopstelling. De Daylight Led Displays voor binnenopstelling zijn aan het raam niet voldoende leesbaar in daglicht of zonlicht. De W-serie of Window Display is geschikt voor raamopstelling. Uiteraard zijn ook de A8 en Streetsmart displays voor buitenopstelling en geschikt voor raamopstelling.

Daylight Led Displays voor binnenopstelling kunnen ook de tijd weergeven en moeten niet bestand zijn tegen deze weersomstandigheden en hebben een lichtopbrengst die aangepast is aan kunstlicht. De volgende reeksen zijn geschikt voor binnenopstelling: Beta-Brite, Alpha 220, Alpha 4000, Alpha 9000, PPD, W-serie, L-serie.

1.2. Op welke afstand bevindt zich het publiek dat de klok zal lezen?

De positie van het publiek dat de Daylight Led Display zal lezen is een belangrijke factor bij de bepaling van de juiste keuze van het type van Led Klok. Ten eerste zal hierdoor de minimale en maximale leesafstand bepaald worden. Deze leesafstand bepaalt de juiste pixel pitch van de Daylight Led Display.

De onderstaande tabel moet u helpen om een keuze te maken in functie van de positie van het publiek en de minimale en maximale kijkafstand.

Maximale KijkafstandKarakterhoogteModel
15 meter25 mmNTDS112, NTDS16, NTDS19
30 meter58 mmNTDS24, NTDS26, NTDS29
60 meter102 mmNTDS44, NTDS46, NTDS49
100 meter178 mmNTDS84, NTDS86

1.3. Welke inhoud zal er getoond worden?

Welk soort van klok wilt u tonen op de Daylight NTP Led klok? 

De keuze wordt bepaald door de weergave van uren, minuten, seconden, datum, dag van de week, wereldklok, ..... Alle klokken zijn zeer nauwkeurig en vooral als ze aan, gestuurd worden door een NTP-server zal dit minder dan 1 seconde afwijking zijn. Maar u beslist of u alleen maar uren en minuten wilt tonen want dan volstaan 4 cijfers. Als u ook seconden wilt tonen heeft u 6 cijfers nodig. Het laatste cijfer in de modelnaam duid aan of de klok 4 of 6 cijfers heeft. We kunnen ook de modellen met 6 cijfers de datum laten alterneren met het uur en dit kan u zelf instellen in de gratis software.

We hebben ook modellen waarbij de datum altijd zichtbaar is op een tweede regel. Hierbij kan ook de dag van de week getoond worden. We hebben ook klokken die als wereldklok kunnen gebruikt worden.
Toon minder

Alle kijkafstanden:

CLDNTD12

Cijferhoogte:  5.8 cm
Led kleur: Rood / Groen / Blauw / Geel / wit
kijkafstand: 30 meter
UU:MM / UU:MM/SS

15 meter kijafstand:

30 meter kijkafstand:

60 meter kijkafstand:

100 meter kijkafstand:

Vind je niet waar je naar op zoek bent?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij denken graag met u mee.
Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag verder.
Contact informatie