sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

W serie modules (Driverboards)

W serie opbouw driverboards
We hebben bewust de driverboards getekend met een lijn ertussen zodat u de bouwstenen kan zien. In de realiteit is er natuurlijk geen overgang tussen de driverboards en is er geen lijn zichtbaar tussen de rijen en kolommen van driverboards.
De Alpha W Serie is opgebouwd uit modules (driverboards) van 25 cm breed en 25 cm hoog. Deze modules kunnen naast elkaar en boven elkaar gemonteerd worden als bouwstenen. Hiermee kan vrijwel elke afmeting gebouwd worden in stappen van 25 cm in de breedte en 25 cm in de hoogte.

- De minimale afmeting is 25 cm hoog en 150 cm breed (16 x 64 pixels).

- De maximale afmeting is 200 cm hoog en 750 cm breed (96 x 256 pixels).
Een driverboard heeft 32 pixels (leds) in de breedte en 32 pixels (leds) in de hoogte. De afstand tussen deze leds is 7,8 mm en we noemen dit de pitch. Deze zorgt voor gedetailleerde weergave van animaties, video's, tekeningen en tekst.

W serie informatie

De Alpha W Serie full color displays zijn perfect leesbaar in het volle zonlicht. De super heldere LED modules met een lichtintensiteit van 5500 nits zorgen voor opvallende berichten die de aandacht trekken.

De Alpha W Serie heeft een fijne resolutie en een hoge lichtintensiteit die de aandacht trekt wanneer de led display achter het raam wordt opgehangen. Ook in magazijnen en winkels met lichtkoepels of grote ramen zorgt de hoge lichtintensiteit voor een opvallend resultaat.

De Alpha W Serie displays kunnen ook gebruikt worden als reclamemedium om winkelende klanten naar een specifieke gang te leiden en daar bepaalde producten te promoten. Indien de W-Serie led display niet met het netwerk verbonden is, kan je de teksten en beelden updaten via een USB-geheugenstick.
W serie leeg scherm

Alpha W serie 32R x 96K

Alpha W serie 32Rx160K

Alpha W serie 64Rx96K

Alpha W serie 64Rx128K

Alpha W serie 96Rx64K

Alpha W serie 128Rx64K

W serie

Geïnteresseerd in dit product?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag verder.
Contact informatie