sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

MyDistance Basic

De "Basic" versie van MyDistance bestaat in twee uitvoeringen. Een Belt clip voor het dragen aan uw riem en een koord voor de dragen rond uw nek. MyDistance Basic kan een geluid geven als waarschuwing of een beving ofwel beide samen. De afstand is instelbaar door de gebruiker. De Basic versie kan niet samenwerken met de 4 andere versies. Dit is een versie met geen Firmware updates, geen software maar alles instelbaar op het toestel zelf.

Gebruik de meegeleverde USB-kabel om het apparaat op te laden. Volledig opladen duurt ongeveer 3-4 uur en stopt automatisch na voltooiing. Het rode lampje bij de USB-poort geeft aan dat het opladen bezig is en gaat uit als het klaar is. Als MyDistance volledig opgeladen is heeft u een batterijduur van 4 à 5 dagen. Druk op de knop aan de voorkant van het apparaat om te testen of MyDistance werkt. Als er geen geluid te horen is, is het apparaat uitgeschakeld. Om MyDistance aan te zetten, houdt u de knop 7 seconden ingedrukt. U hoort twee oplopende tonen. Gebruikers hoeven de apparaten niet aan en uit te zetten tijdens normaal dagelijks gebruik.

U kunt de afstand zelf aanpassen op MyDistance Basic. Plaats twee toestellen op de afstand waarop u de waarschuwing wilt laten afgaan en volg de stappen in de handleiding.

MyDistance Basic heeft een IP54-classificatie en is dus bestand tegen waterspatten zoals regen, maar het toestel mag niet worden ondergedompeld in een vloeistof.

Vind je niet waar je naar op zoek bent?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij denken graag met u mee.
Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag verder.
Contact informatie