sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

MyDistance

Hoe kan u ervoor zorgen dat uw medewerkers 1,5 m afstand bewaren?

100% privacy

Geen abonnementskosten

Geen netwerkinfrastructuur

MyDistance is een Daylight toestel om mensen te helpen hun gedrag aan te passen zodat ze een veilige persoonlijke afstand bewaren.

We moeten allemaal wennen aan de 1,5 meter lange samenleving. We moeten onze sociale normen veranderen. Het is duidelijk dat het voor mensen moeilijk is om hun gewoontes en gedrag aan te passen. Om deze uitdagingen aan te gaan, heeft Daylight een reeks nieuwe toestellen onder de naam “MyDistance” ontwikkeld om mensen te helpen een veilige persoonlijke afstand te bewaren.
MyDistance geeft een geluidsalarm wanneer een andere drager binnen 2 meter (instelbaar) wordt gedetecteerd, en adviseert beide dragers om hun afstand te controleren en te vergroten. MyDistance kan zowel binnen als buiten worden ingezet.
We hebben 5 verschillende versies gemaakt van MyDistance zodat we een oplossing hebben voor iedereen. MyDistance Basic is een standalone product dat u NIET kan combineren met de 4 andere modellen. MyDistance Office, Multi, Watch en Light werken perfect samen met elkaar.
MyDistance helpt bedrijven om te voldoen aan de wettelijke vereisten voor veilig werken. MyDistance helpt bedrijven om de verspreiding van Covid-19 te stoppen zodat ze open kunnen blijven.
Er is geen dure installatie van Wifi of Bluetooth netwerk infrastructuur nodig. Alle versies van MyDistance kunnen onmiddellijk gebruikt worden nadat u het toestel opgeladen heeft. U kunt alle modellen van MyDistance opladen via een standaard USB-kabel.
Alle versies van MyDistance zijn in overeenstemming met GDPR en respecteren de privacy van de gebruiker voor 100 %. Volledig anoniem, geen registratie, geen locatietracering of monitoring.
MyDistance heeft een klein gewicht, is hygiënisch en zeer eenvoudig in gebruik.
De Ultrawide Band (UWB) die gebruikt wordt, is zeer nauwkeurig en snel. Veel nauwkeuriger en veel sneller dan Bluetooth. MyDistance geeft geen storing op andere bestaande systemen. De frequentie van 3,5 Ghz is speciaal gekozen om los te staan van andere apparatuur frequenties.
Er zijn geen verborgen kosten, abonnementskosten of terugkerende licentiemodellen. De aankoopprijs is de enige kost voor alle versies van MyDistance.
De gebruiker krijgt live feedback via geluid en trilling. De trigger zorgt voor een gedragsverandering die een positieve invloed heeft op de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Dit is veel beter dan een track en trace applicatie waarbij de gebruiker achteraf de melding krijgt waar hij allemaal te dicht bij zijn collega's is geweest. Dit zijn vijgen na Pasen. Een trigger werkt alleen als het een onmiddellijke reactie uitlokt. Een gedragsverandering heeft 3 zaken nodig om tot stand te komen. Motivatie, vermogen en een trigger.

MyDistance Basic

De "Basic" versie van MyDistance bestaat in twee uitvoeringen. Een Belt clip voor het dragen aan uw riem en een koord voor de dragen rond uw nek. MyDistance Basic kan een geluid geven als waarschuwing of een beving ofwel beide samen. De afstand is instelbaar door de gebruiker. De Basic versie kan niet samenwerken met de 4 andere versies. Dit is een versie met geen Firmware updates, geen software maar alles instelbaar op het toestel zelf.
Bekijk product

MyDistance Office, Multi, Watch en Light werken perfect samen met elkaar.

Deze 4 modellen verschillen grondig van MyDistance Basic. De mogelijkheden zijn veel uitgebreider. De samenwerking tussen de verschillende modellen maakt deze versie ook meer geschikt voor grote bedrijven. MyDistance Office, Multi, Watch en Light kunnen via Firmware geüpgraded worden om later extra functies toe te voegen. Deze modellen kunnen ook ingesteld worden op uw eigen"bubbel". Dus als u met enkele personen uit uw persoonlijke bubbel (man en vrouw) samen een beurs bezoekt, zullen de toestellen reageren op de andere bezoekers maar niet op de twee toestellen in dezelfde bubbel. Dit kan ook gebruikt worden bij bezoek van een pretpark of andere publieke plaats. Via optionele software kan u de afstand, waarop het alarm reageert, veranderen. Voor elke werkomgeving is er een aangepaste versie van MyDistance. Bovenop de geluidswaarschuwing en de trilling die de Basic versie heeft, kunnen de andere 4 modellen ook een visuele waarschuwing geven via een led lampje op de tag. De levels van de tresholds zijn instelbaar in de software.

MyDistance Office

Voor op kantoor hebben we een badge gemaakt. Dit is een eenvoudig, functioneel en mooi ontwerp dat kan worden gedragen aan een koord.
Bekijk product

MyDistance Multi

Voor de industrie, de bouw en de magazijnen hebben we de Multi gemaakt die je in je zak kan steken, aan je helm bevestigen of als armband kan dragen. Het is rechthoekig blokje.
Bekijk product

MyDistance Watch = Multi + armband

MyDistance Watch is MyDistance Multi voorzien van een armband zodat je deze aan je pols kan dragen. Dit is een grote meerwaarde voor de industrie, de bouw en magazijnen.
Bekijk product

MyDistance Light

MyDistance Light kan op heftrucks, hoogwerker, kraan en andere voertuigen gebruikt worden. Naast de 1,5 meter waarschuwing kan deze ook gebruikt worden om ongevallen met heftruck en hoogwerkers te voorkomen. In dat geval adviseren we om een afstand van 4 à 5 meter in te stellen. Voor personen in extreem gevaarlijke situaties kan deze ook op de helm gemonteerd worden.
Bekijk product

Vind je niet waar je naar op zoek bent?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij denken graag met u mee.
Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag verder.
Contact informatie