sales@daylight.be
+32 9 230 54 00
Daylight Health & Safety Logo

PBM's en het verbeteren van het veiligheidsbewustzijn

Daylight helpt bedrijven met het verbeteren van het veiligheidsbewustzijn van hun medewerkers. PBM's zijn slechts een hulpmiddel. Ze zijn geen straf. Ze worden persoonlijke beschermingsmiddelen genoemd omdat ze u beschermen.

Gedragsverandering gebeurt alleen als 3 dingen op de juiste plaats zitten.
👉 Wil je het gedrag doen = Motivatie = je moet je medewerkers overtuigen dat het voor hun veiligheid is
👉 Bent u bekwaam en opgeleid om het gedrag uit te voeren= Vermogen = u moet hen PBM's van goede kwaliteit geven en opleiden hoe ze de PBM’s moeten gebruiken
👉 Wordt u getriggerd om het gedrag te doen = Trigger of Prompt = u moet uw werknemers triggeren om hun PBM's te gebruiken

Met de juiste foto's, berichten en symbolen op onze Daylight Led Displays kunnen we mensen motiveren om hun PBM's te gebruiken voor hun eigen veiligheid. Het tonen van foto's van ongevallen met en zonder PBM's kan medewerkers motiveren om de PBM's te gebruiken. Dagen zonder ongeval weergeven op de Daylight Led Display bij de ingang van het gebouw of de productiefaciliteit is een zeer effectieve manier om werknemers te motiveren om veiligheid voorop te stellen.

Het dagelijks tonen van de juiste berichten en symbolen op onze Daylight Led Displays, zet uw medewerkers aan om hun PBM's te gebruiken voor hun eigen veiligheid. 

Bijna-ongevallen zijn een gouden kans om het veiligheidsbewustzijn te vergroten. De ervaring heeft herhaaldelijk aangetoond dat de meeste ongevallen werden voorafgegaan door waarschuwingen of bijna-ongevallen. In termen van mensenlevens en materiële schade zijn bijna-ongevallen goedkopere, kosteloze leermogelijkheden.

U kunt foto's maken van onveilige situaties en een veiligheidsboodschap van de dag maken op de Led Display. Het is niet de bedoeling om de werknemer die de foute actie heeft uitgevoerd te affronteren, maar om het bewustzijn van alle werknemers te vergroten om de veiligheidsregels voor hun eigen veiligheid te respecteren.

Vind je niet waar je naar op zoek bent?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij denken graag met u mee.
Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag verder.
Contact informatie